Kjære kunde

Skulle du oppleve at den oppgitte frakten er helt urimelig eller feil ?.  Vi blir gla om du tar kontakt med oss da noen artikkler ikke ligger inne med egenvekt. (Fks. en metervare kan være registrert med vekten av en hel rull.)   Vi vil i så tilfelle rette det opp eller nedjustere summen du blir trukket på ditt betalingskort. 

Frakten beregnes med basis i fraktberegningtabellen til Posten/Bring. For varer med vekt over 35 kg benyttes fraktberegningstabellen til Bring Cargo. Beregningen kan aldri bli helt korrekt og i beregningen har vi, så langt det er mulig, tatt noe høyde for både frakt og ekspedisjon.

Hvis fraktberegningen blir helt urimelig feil eller uteblir betinger vi oss rett til å kansellere ordren. Vi vil i så fall legge inn en ny ordre med riktig frakt. Dette kan gjelde frakter som bli urimelig høye eller urimelig lave. Du vil i så fall bli kontaktet for nærmere avtale.

For varer med verdi lavere enn kr 100,- er hovedregelsen at laveste frakt (Frakt og ekspedisjon) blir beregnet til kr 69,- (A-prioritet). Det blir i så fall ikke sporing på pakken. Servicepakke som fraktalternativ. Dette gjelder som hovedregel. Vektene vil bli korrigert hele tiden basert på erfaring. For varer med lav verdi, men med høyt volum eller tykkelse over 2 cm vil frakten avvike fra denne hovedregelen.

 

For varer med lav vekt, men høy verdi vil det alltid bli valgt fraktalternativ med sporing. Det samme gjelder for varer med vekt over 2 kg.

 

BEHANDLINGSTID

Vi har av miljømessige hensyn valgt å sende ut pakker 2 dager i uka Tirsdag og Fredag.

Hvis en bestilling er lagt senest Mandag kl 1200 så går denne dagen etter.

Bestillinger etter kl 1200 Mandag vil normalt gå på Fredag men også oftere etter mengde utsendelser.

  

 

Solution by DOTS as | Powered by Flexis