• Bunnstoffjerner - 1852

  Bunnstoffjerner som virker og er enkelt i bruk. Vannbasert.
  599,-
  Kjøp
  Bunnstoffjerner - 1852

  Bunnstoff Hard Racing TecCel

  Er et hardt bunnstoff som inneholder TecCel for en glatt overflate som reduserer friksjonen. Egnet til motorbåter, seilbåter, og hurtig gående båter.
  Fra 399,-
  Kjøp
  Bunnstoff Hard Racing TecCel

  Bunnstoff Paint Stripper 2,5 l

  Paint Stripper er en svært effektiv, løsemiddelbasert malingsfjerner som kan brukes på de fleste flater, også silikon. Paint Stripper påføres rikelig med kost eller rull på et tørt underlag. For bunnstoff og alkydmalinger og lakk skal løsemiddelet virke i 15 til 30 minutter til malingslaget oppløses eller løfter seg. Ved fjerning av epoksymaling og silikon, kan Paint Stripper trenge opptil 30 minutter på å trenge skikkelig inn i malingslaget. I tillegg bør området som behandles, dekkes med aluminiumsfolie slik at unødvendig fordamping av løsemidlene unngås. Skrap bort gammel maling og rengjør med varmt vann og Boat Shampoo. Gamle eller tykke malingslag kan trenge gjentatt behandling.
  729,-
  Kjøp
  Bunnstoff Paint Stripper 2,5 l
 • Bunnstoff Hard Racing

  Hardt bunnstoff
  959,-
  Kjøp
  Bunnstoff Hard Racing

  Bunnstoff SilicOne - Hempel

  HEMPELs nyeste innovasjon og tekniske nyvinning ? det nye SilicOne Fouling Release System!
  Fra 329,-
  Kjøp
  Bunnstoff SilicOne - Hempel

  Bunnstoff Glide Speed

  Hardt bunnstoff med superglatt overflate for høyere fart og ytelse. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium.
  425,-
  Kjøp
  Bunnstoff Glide Speed
 • Bunnstoff Water Glide

  Ekstra sterk tynnfilm bunnstoff til regattaseilere og hurtiggående motorbåter, som gir en meget hard og flatt overflate.
  409,-
  Kjøp
  Bunnstoff Water Glide

  Bunnstoff Mille

  Selvpolerende bunnstoff
  1.049,-
  Kjøp
  Bunnstoff Mille

  Bunnstoff Glide Cruise

  Selvpolerende bunnstoff med superglatt overflate for høyere ytelse. Svært sterkt bunnstoff som inneholder PTFE, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Cruise gir deg høyere ytelse og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for motor- og seilbåter. Må ikke brukes på aluminium.
  1.049,-
  Kjøp
  Bunnstoff Glide Cruise

  Bunnstoff Mille Standard

  Selvpolerende bunnstoff, produsert spesielt for dem som ønsker en god, effektiv og prisbillig løsning. Må ikke brukes på aluminium og annet lettmetall.
  239,-
  Kjøp
  Bunnstoff Mille Standard
 • Bunnstoff Basic/Classic

  Mykt bunnstoff
  Fra 269,-
  Kjøp
  Bunnstoff Basic/Classic

  Bunnstoff Alusafe

  Et gjennomarbeidet kobberfritt bunnstoff for beskyttelse mot begroing på aluminiumsbåter, påhengsmotorer og hekkaggregater. På aluminiumsbåter, hekkaggregater, påhengsmotorer og andre komponenter i lettmetall må det kun brukes bunnstoff som ikke inneholder kobber.
  Fra 349,-
  Kjøp
  Bunnstoff Alusafe

  Bunnstoff Mille NCT

  Selvpolerende bunnstoff
  Fra 379,-
  Kjøp
  Bunnstoff Mille NCT
 • Prop NCT - Hempel

  Type: Primer/grunning til propeller og drev.
  359,-
  Kjøp
  Prop NCT - Hempel
Solution by DOTS as | Powered by Flexis