Produktbilde

Ultralyd mot rur og groe

ALGAEFREE har nå vært på markedet i 4 år og har tydelig festet grepet i markedet når det gjelder ULTRALYD mot rur og groe. Båtens Verden har fulgt produktet fra starten av og selv vært med på å se fantastiske resultater og intervjuet strålende fornøyde kunder.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på post@nautiskhandel.no for å gjøre et kjøp.

Slik fungerer ultralyd mot groe:
Ultralyd lydbølgene slippes ut gjennom skroget som skaper et miljø av mikroskopiske kavitasjon av bobler. Disse boblene forårsake et svært unikt miljø i umiddelbar nærhet av skroget eller struktur når mikroskopiske bobler deler enkeltcellenes sidevegger av mikroskopiske organismer som alger. Kavitasjon har fordelen av en skrubbe effekt som hjelper med å holde skroget rent. Fjerning av den første alge oppblomstringen hemmer næringskjeden fra videre vekst av rur og uønsket groe som beiter på alger og som effektivt produsere et negativt miljø som er ubeboelig for alger og rur.
Ultralyd er testet og har ingen negativ effekt på miljøet i havet og er 100% miljøfritt.

Til systemet følger det:
- 1 x Controllboks
- 1 sender
- 10 meter kabel til sender
- 1 footprints
- 1 x JB Epoxy
- 1 x Loctite 515
- Monteringsanvisning

Sikkerhet:
Kontrollsystem med aktiv kompensasjon som sikrer at systemet ikke overstiger temperaturen, automatisk strømstyring, Innebygd overvåking og isolert funksjoner, sikringer svinger utgang, forseglet kabinett (IP65) støv bevist og vann motstandsdyktig, IP68 sender, lav volt inngang, tenningen beskyttet, forbigående spenning beskyttelse, høy temp. vurdert brann motstand kabinett-opptil 125° C (40 °C +125 °C).

LCD Skjerm:
LCD skjerm som viser status på systemet, batteri forbruk og status sender. Kontrollboksen har 3 kontroll knapper med blant annet "søvn" funksjon dersom man ønsker søvn-funksjon 3 eller 6 timer, feilmeldinger med detaljert feil status, buzz lyder ved feil for å tiltrekke oppmerksomhet til problemet, viser på/av strøm kontroll, aktiv automatisk overvåking av systemet, temperatur overvåking og aktive utgang kontroll sikrer ultra lang levetid og best mulig ultralyd beskyttelse.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis