Produktbilde

  Enzytron fjerner og forebygger dieseldyr 125ml

  ENZYTRON - EN ENZYMBASERT DRIVSTOFFTILSETNING Enzytron er en drivstofftilsetning som idag benyttes innenfor bl.a. skipsfart, veitransport, landbruk og på fritidsbåter.

  649,-

  inkl. mva Ikke på lager Varenummer: Enzytron

  ENZYTRON - EN ENZYMBASERT DRIVSTOFFTILSETNING 

  Enzytron er en drivstofftilsetning som idag benyttes innenfor bl.a. skipsfart, veitransport, landbruk og på fritidsbåter. 

  Det ble opprinnelig utviklet for å fjerne slam av mikroorganismer (dieseldyr) fra rør og tanker. Kombinasjonen av bioteknologi og naturlige enzymer viste seg å være svært effektivt, ikke bare for å fjerne organisk slam, men også for en generell forbedring av drivstoffets kvalitet. 
  Enzytron fungerer utmerket på alle typer fossilt brensel som bensin, diesel, fyringsoljer, parafin osv. 

  MIKROBIOLOGI 

  Enzytron er et mikrobiologisk produkt som inneholder en kompleks blanding av naturlige enzymer. Enzymer fungerer i naturen som katalysatorer bl.a. i forbindelse med nedbrytning av organisk materiale. (En god sammenligning er menneskets egen fordøyelsesprosess der enzymer er med på å bryte ned maten til så små partikler at de kan fraktes ut med blodet til kroppens celler). 

  Enzytron inneholder ingen tungmetaller eller biocider som kan skade motor eller mekaniske komponenter. 

  HVORDAN FUNGERER ENZYTRON 

  DRIVSTOFFØKONOMI OG UTSLIPP AV GASSER
   

  Fossilt drivstoff er en blanding molekylkjeder av hydrokarboner i varierende lengde og bindingsstyrke. Enzytron endrer strukturen i disse kjedene slik at de lettere binder til seg oksygen og dermed sørger for en mer fullstendig forbrenningsprosess. 

  Resultatet av dette er mindre utslipp av skadelige klimagasser, samt bedre drivstofføkonomi. 

  MIKROORGANISMER (DIESELDYR) 

  Organisk slam av dieseldyr brytes ned til mikroskopiske partikler som passerer filtrene og forsvinner ut i forbrenningsprosessen. 

  CO alarm - batteridrift

  CO varsler spesielt egnet til båt, caravan, hytter og andre steder hvor drivstoff forbrennende apparater benyttes.
  538,-
  CO alarm - batteridrift
  Solution by DOTS as | Powered by Flexis