Produktbilde

  Styrekonsoll, delux

  Rattkonsoll i glassfiberarmert polyester belagt med hvit gelcoat. Plass for ratt, kontrollboks, instrumenter o.a. Konsollet leveres UTEN vinskjerm. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim.

  6.269,-

  inkl. mva På lager: 10 Varenummer: 1002873
  Rattkonsoll i glassfiberarmert polyester, belagt med hvit gelcoat. Plass for ratt, innfellbar kontrollboks, instrumenter o.a. Konsollet leveres uten vinskjerm. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim. Leveres uten ratt, kontollboks og instrumenter.

  Relaterte produkter

  • Kontrollboks sidemontert B87/B88/B89/B90

   Ultraflex kontrollboks B87-90. Leveres i flere farger og utgaver - med/uten "frilås" (låsemekanisme i fri som forhindrer utilsiktet giring).
   Fra 2.419,-
   Kjøp
   Kontrollboks sidemontert B87/B88/B89/B90

   Styrekabel M58

   Ultraflex styrekabel M58. Minimumsradius ved bøyning 200 mm. Passer til styresnekke T67. Passer også til Morse C230/C231, Teleflex Compact-T og TX805.
   Fra 1.099,-
   Kjøp
   Styrekabel M58

   Styrekonsoll, stor m/sal

   Rattkonsoll med sal i glassfiberarmert polyester belagt med hvit gelcoat for jolla. Plass for ratt, kontrollboks og opptil 2 instrumenter eller liten kartplotter. Salen kan åpnes og brukes som oppbevaringsrom. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim.
   6.269,-
   Kjøp
   Styrekonsoll, stor m/sal

   Styrekonsoll, stor

   Rattkonsoll i glassfiberarmert polyester belagt med hvit gelcoat for jolla. Plass for ratt, kontrollboks og opptil 2 instrumenter eller liten kartplotter. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim.
   4.069,-
   Kjøp
   Styrekonsoll, stor
  • Styrekonsoll, liten

   Liten rattkonsoll i glassfiberarmert polyester belagt med hvit gelcoat for jolla. Plass for ratt, men ikke kontrollboks. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim.
   2.969,-
   Kjøp
   Styrekonsoll, liten

   Turteller m/Timeteller Wema

   En turteller er et unnværlig instrument for den som vil holde øye med motoren. Kontrollerer tomgang, normalgang og toppbelastning. Har innebygd timeteller. Koples til generatorens klemme W (eller på minus for innenbords). Rød eller gul bakgrunnsbeslysning. Vanntett (IP=56). Resistent mot UV, ozon og saltvann. Korrosjonsbestandig.
   Fra 912,-
   Kjøp
   Turteller m/Timeteller Wema

   Tankmåler drivstoff Wema

   Instrumentet viser hvor mye drivstoff som er igjen på tanken. Rød eller gul bakgrunnsbelysning. Vanntett (IP=56). Resistent mot UV, ozon og saltvann. Korrosjonsbestandig.
   Fra 351,-
   Kjøp
   Tankmåler drivstoff Wema

   Ratt V45 sort - Uflex

   Ultraflex sportsratt i formstøpt thermoplast, med rattring i kunststoffet polyurethane. Et mindre ratt enn vanlig. Standard 3/4", hub inkludert. Mykt grep. Sertifisert etter EN 28848 og ABYC P22 standard.
   824,-
   Kjøp
   Ratt V45 sort - Uflex
  • Styresnekke T67

   Ultraflex styresnekke T67.
   Fra 725,-
   Kjøp
   Styresnekke T67

   Kontrollboks sidemontert B85/B183/B184

   Sidemontert kontrollboks fra Ultraflex. Leveres i flere utgaver - med/uten trimbryter og en seilbåtutgave.
   Fra 3.244,-
   Kjøp
   Kontrollboks sidemontert B85/B183/B184
  Solution by DOTS as | Powered by Flexis