Produktbilde

Marine Vinsjfett PTFE-fast/syrefri 100 g - Liqui Moly

Syntetisk, høykvalitets-fett med PTFE-smøremidler, spesielt utviklet for alle type vinsjer og heisebruk. Det faste smøremiddelet gir utmerket slitasjebeskyttelse og reduserer friksjon. Sjø- og saltvannavvisende med gode limeegenskaper. Harpiks- og syrefri.

139,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1042142
Syntetisk høyytelsesfett med PTFE-faste smørestoffer spesielt utviklet for vinsjer og spill av enhver type. Virker ekstremt beskyttende mot slitasje og friksjonshemmende takket være det faste smørestoffet. Sjø- og saltvannsbestandig med svært gode additive egenskaper. Harpiks- og syrefritt.

Bruksområde:
Godt egnet for vinsjer og spill med metallsammensetninger av tungmetall eller kunststoff-metall. Sterkt additivt og nøytralt mot skadelige miljøinnflytelser.

Relaterte produkter

  • Andersen Vinsjfett

    Vi anbefaler på det sterkeste å alltid bruke ANDERSEN WINCH GREASE når du smører winchen. ANDERSEN WINCH GREASE er et høykvalitets silikon / Teflon fettprodukt. De fleste andre typer fett, inkludert "marine fett" er ikke egnet for smøring av wincher. Uegnede fettprodukter kan forårsake funksjonsfeil, som kan resultere i alvorlige skader for brukeren og andre.
    169,-
    Kjøp
    Andersen Vinsjfett
Solution by DOTS as | Powered by Flexis